Skip to main content

Direct contact? Stuur een bericht via Whatsapp: 06 23731359

Plat dak bedekken met bitumen?

Bitumen dakbedekking voor een plat dak komt veel voor in Nederland en is erg populair. Bitumen dakbedekking ontstaat tijdens de productie van ruwe (aard)olie en glasvlies of polyester, waardoor het eigenschappen heeft die zeer geschikt zijn voor dakbedekking. Toch kan het zijn dat er na verloop van tijd scheuren ontstaan in de bitumen dakbedekking. Het is dan erg belangrijk dat het dak snel wordt gerepareerd. Wacht u te lang met het repareren van uw platte dak, dan zal er meer schade ontstaan.

De montage van bitumen op een plat dak

Bitumen dakbedekking wordt aangebracht op een plat dak met een brander. De onderkant van het bitumen wordt verhit met de brander, waardoor de bitumen aan het dak vast smelt. Bitumen is sterk materiaal. Het is goed bestand tegen zware weersinvloeden en kan grote krachten verdragen. Een plat dak waarop regelmatig onderhoud gepleegd wordt kan jarenlang meegaan.

Bitumen dakbedekking op een dak geplaatst

Een aantal voordelen van bitumen dakbedekking

Een dak met bitumen is goed bestand tegen vocht.

Bitumineuze dakbedekking is relatief goedkoop in aanschaf in vergelijking met andere dakbedekking.

Wilt u uw dak tegelijk ook goed geïsoleerd hebben? Bitumen is perfect te combineren met isolatie! Indien het dak van buitenuit geïsoleerd wordt, kan bitumen gewoon op de isolatielaag geplaatst worden.

Kosten bitumen plat dak

Wilt u weten wat de kosten zijn van bitumen dakbedekking voor een plat dak? Vul het onderstaande formulier in voor een gratis prijsindicatie.

  jochem eppink
  jochem eppink
  2020-12-06
  Nadat bleek dat ons platte dak niet goed was aangelegd hebben wij Theo gevraagd om het dak te repareren. Het is dak is vakkundig gerepareerd en ziet er weer perfect uit. Bedankt Theo voor de vakkundigheid, klantvriendelijkheid en goede service! Laat de regen maar komen.
  Toon Bod
  Toon Bod
  2020-12-05
  Theo in 1 woord "VAKMAN" hij weet waar hij over praat , of je nou goot / of plat dak wilt laten repareren of vernieuwen. Theo een man van geen woorden maar daden. PRIJS en Kwaliteit uitstekend ....Een echte aanrader dus ......
  trudy van beersum
  trudy van beersum
  2020-11-08
  Na 14 jaar zijn, op ons platte dak van de uitbouw, de isolatie platen omhoog gekomen. Via via zijn we bij Theo uitgekomen. Hij kwam meteen kijken en heeft volgens afspraak de boel keurig gerepareerd en opnieuw het dak bedekt inclusief het dak op de garage. Ziet er weer strak uit. Keurig vakwerk! Bedankt Theo!
  R.H. Koelewijn
  R.H. Koelewijn
  2020-10-29
  Na een slechte afwerking door een andere dakdekker hebben we TTW Montage in de arm genomen. Hij heeft een inspectie en reparatie op het huis toegepast. Daarna hebben we hem verzocht om het dak van de schuur/studio te vervangen. Pluspunten, punctueel, ging meteen aan het werk, goede samenwerking, nette afwerking, goede uitleg van de werkzaamheden, prijs/kwaliteit verhouding is goed. Minpunten, hebben we niet. Top.
  Jitske De Jongh
  Jitske De Jongh
  2020-09-30
  Theo heeft vandaag ons dak gedekt op de veranda. We zijn super blij met zijn werk en kunnen eindelijk droog onder onze veranda zitten! Fijne communicatie en goed werk afgeleverd!
  Jolanda Heukshorst
  Jolanda Heukshorst
  2020-09-26
  Vandaag het dak laten leggen met epdm. Hele goede vak mensen en gezellige mensen. Het dak ligt super mooi bij. Dus zeer tevreden. Dank je wel voor het goede werk
  Laurens Deurhof
  Laurens Deurhof
  2020-07-15
  Super geholpen door Theo en zijn mensen. Een vakman die nog echt trots op zijn werk is, en niet eerder weggaat voordat het perfect is! Een echte aanrader...
  Ines Käding
  Ines Käding
  2020-06-14
  Toller Service.....saubere und zuverlässige Arbeit.
  Astrid Tinneveld
  Astrid Tinneveld
  2020-06-13
  Geweldig ons dak gedekt met bitumen. Goede vakman, echt iemand om je dak toe te vertrouwen. Theo bedankt ?
  Mike Kappert
  Mike Kappert
  2020-06-06
  Bedankt voor de goede en snelle service!!

  Bekijk hier alle beoordelingen