Skip to main content

Direct contact? Stuur een bericht via Whatsapp: 06 23731359

Plat dak bedekken met bitumen?

Bitumen dakbedekking voor een plat dak komt veel voor in Nederland en is erg populair. Bitumen dakbedekking ontstaat tijdens de productie van ruwe (aard)olie en glasvlies of polyester, waardoor het eigenschappen heeft die zeer geschikt zijn voor dakbedekking. Toch kan het zijn dat er na verloop van tijd scheuren ontstaan in de bitumen dakbedekking. Het is dan erg belangrijk dat het dak snel wordt gerepareerd. Wacht u te lang met het repareren van uw platte dak, dan zal er meer schade ontstaan.

Bitumen dak repareren

Moet uw bitumen dak gerepareerd worden, bijvoorbeeld door lekkage, en wilt u dit graag uit laten voeren door professionals? Bij TTW Montage kunt u rekenen op een snelle reparatie van uw bitumen dakbedekking. Na de reparatie van het dak kunt u erop vertrouwen dat uw dak weer jarenlang meegaat.

De montage van bitumen op een plat dak

Bitumen dakbedekking wordt aangebracht op een plat dak met een brander. De onderkant van het bitumen wordt verhit met de brander, waardoor de bitumen aan het dak vast smelt. Bitumen is sterk materiaal. Het is goed bestand tegen zware weersinvloeden en kan grote krachten verdragen. Een plat dak waarop regelmatig onderhoud gepleegd wordt kan jarenlang meegaan.

Bitumen dakbedekking op een dak geplaatst

Een aantal voordelen van bitumen dakbedekking

Een dak met bitumen is goed bestand tegen vocht.

Bitumineuze dakbedekking is relatief goedkoop in aanschaf in vergelijking met andere dakbedekking.

Wilt u uw dak tegelijk ook goed geïsoleerd hebben? Bitumen is perfect te combineren met isolatie! Indien het dak van buitenuit geïsoleerd wordt, kan bitumen gewoon op de isolatielaag geplaatst worden.

Kosten bitumen plat dak

Wilt u weten wat de kosten zijn van bitumen dakbedekking voor een plat dak? Vul het onderstaande formulier in voor een gratis prijsindicatie.

  loes van der wolf
  loes van der wolf
  2024-04-19
  Goede service van TTW Montage. Wij dachten een kleine lekkage te hebben aan ons pas geplaatste dakje op de schuur. Eén appje en meteen werd daarop gereageerd en binnen paar dagen is alles opgelost.👍👍
  evelien kupers
  evelien kupers
  2024-04-10
  Deze zomer kunnen we gaan genieten van onze prachtige overkapping! Voor echt goed vakwerk ben je bij Theo aan het juiste adres. Goede prijs kwaliteit verhouding en een gezellige dag! Theo bedankt.
  hermen van ralen
  hermen van ralen
  2024-03-30
  Theo en collega's hebben ons garagedak vernieuwd, duidelijke afspraken, eerlijke prijs en goed vakwerk. Theo bedankt, was gezellig.
  Els Gerritzen
  Els Gerritzen
  2024-03-23
  Zeer tevreden, werkt netjes en snel
  Harry Sanders
  Harry Sanders
  2024-03-20
  Zeer net werk, goede vaklui!
  ria rikken
  ria rikken
  2024-01-27
  Vandaag op onze woning een nieuw dak laten maken, perfect uit gevoerd door theo en zijn mannen! Fijn bedrijf, komt afspraken na kortom zeer tevreden!
  Caspar Falke
  Caspar Falke
  2023-12-28
  Prima gerepareerd, heel tevreden.
  Rob Mateman
  Rob Mateman
  2023-12-14
  Door theo en zijn mensen fijn geholpen. Goed benaderbaar en snelle afhandeling! Goed en mooi werk. Volgende keer weer. Bedankt!
  Bram Doevelaar
  Bram Doevelaar
  2023-11-11
  Theo heeft een nieuw bitumen dak op onze garage gebrand. Dak ligt er weer strak bij!
  A Wisselink
  A Wisselink
  2023-11-04
  Goed en snel werk geleverd. Kwaliteit en vakmanschap.

  Bekijk hier alle beoordelingen