Skip to main content

Over Ons

 

Uitsluitend dakbedekkingsystemen die voldoen aan de strengste eisen

De eisen die aan dakdekken worden gesteld nemen toe. Hierdoor wordt de rol van de dakdekker steeds belangrijker. TTW montage heeft een brede vakkennis en ervaring opgebouwd in het dakdekken. Wij leveren uitsluitend dakbedekkingsystemen die voldoen aan de strengste eisen. Om een duurzame waterdichtheid van uw dak te kunnen waarborgen is regelmatig onderhoud noodzakelijk.

Diverse soorten dakbedekking

Wij verzorgen het complete plaatje voor platte daken, inclusief het slopen en het opnieuw opbouwen met of zonder isolatie. TTW montage maakt gebruik van diverse soorten van dakbedekking: bitumineuze, EPDM- en kunststof dakbedekking.Tevens monteren we zink, koper en loodwerken.

Inspectie en onderhoud

Na oplevering moet het dak in goede staat worden gehouden. Daarvoor moet de eigenaar regelmatig dakonderhoud plegen, TTW montage draagt zorg voor het onderhoud aan uw dak zodat vervelende verrassingen voorkomen worden.

loes van der wolf
loes van der wolf
2024-04-19
Goede service van TTW Montage. Wij dachten een kleine lekkage te hebben aan ons pas geplaatste dakje op de schuur. EĆ©n appje en meteen werd daarop gereageerd en binnen paar dagen is alles opgelost.šŸ‘šŸ‘
evelien kupers
evelien kupers
2024-04-10
Deze zomer kunnen we gaan genieten van onze prachtige overkapping! Voor echt goed vakwerk ben je bij Theo aan het juiste adres. Goede prijs kwaliteit verhouding en een gezellige dag! Theo bedankt.
hermen van ralen
hermen van ralen
2024-03-30
Theo en collega's hebben ons garagedak vernieuwd, duidelijke afspraken, eerlijke prijs en goed vakwerk. Theo bedankt, was gezellig.
Els Gerritzen
Els Gerritzen
2024-03-23
Zeer tevreden, werkt netjes en snel
Harry Sanders
Harry Sanders
2024-03-20
Zeer net werk, goede vaklui!
ria rikken
ria rikken
2024-01-27
Vandaag op onze woning een nieuw dak laten maken, perfect uit gevoerd door theo en zijn mannen! Fijn bedrijf, komt afspraken na kortom zeer tevreden!
Caspar Falke
Caspar Falke
2023-12-28
Prima gerepareerd, heel tevreden.
Rob Mateman
Rob Mateman
2023-12-14
Door theo en zijn mensen fijn geholpen. Goed benaderbaar en snelle afhandeling! Goed en mooi werk. Volgende keer weer. Bedankt!
Bram Doevelaar
Bram Doevelaar
2023-11-11
Theo heeft een nieuw bitumen dak op onze garage gebrand. Dak ligt er weer strak bij!
A Wisselink
A Wisselink
2023-11-04
Goed en snel werk geleverd. Kwaliteit en vakmanschap.

Bekijk hier alle beoordelingen