Over Ons

 

Uitsluitend dakbedekkingsystemen die voldoen aan de strengste eisen

De eisen die aan dakdekken worden gesteld nemen toe. Hierdoor wordt de rol van de dakdekker steeds belangrijker. TTW montage heeft een brede vakkennis en ervaring opgebouwd in het dakdekken. Wij leveren uitsluitend dakbedekkingsystemen die voldoen aan de strengste eisen. Om een duurzame waterdichtheid van uw dak te kunnen waarborgen is regelmatig onderhoud noodzakelijk.

Diverse soorten dakbedekking

Wij verzorgen het complete plaatje voor platte daken, inclusief het slopen en het opnieuw opbouwen met of zonder isolatie. TTW montage maakt gebruik van diverse soorten van dakbedekking: bitumineuze, EPDM- en kunststof dakbedekking.Tevens monteren we zink, koper en loodwerken.

Inspectie en onderhoud

Na oplevering moet het dak in goede staat worden gehouden. Daarvoor moet de eigenaar regelmatig dakonderhoud plegen, TTW montage draagt zorg voor het onderhoud aan uw dak zodat vervelende verrassingen voorkomen worden.

jochem eppink
jochem eppink
2020-12-06
Nadat bleek dat ons platte dak niet goed was aangelegd hebben wij Theo gevraagd om het dak te repareren. Het is dak is vakkundig gerepareerd en ziet er weer perfect uit. Bedankt Theo voor de vakkundigheid, klantvriendelijkheid en goede service! Laat de regen maar komen.
Toon Bod
Toon Bod
2020-12-05
Theo in 1 woord "VAKMAN" hij weet waar hij over praat , of je nou goot / of plat dak wilt laten repareren of vernieuwen. Theo een man van geen woorden maar daden. PRIJS en Kwaliteit uitstekend ....Een echte aanrader dus ......
trudy van beersum
trudy van beersum
2020-11-08
Na 14 jaar zijn, op ons platte dak van de uitbouw, de isolatie platen omhoog gekomen. Via via zijn we bij Theo uitgekomen. Hij kwam meteen kijken en heeft volgens afspraak de boel keurig gerepareerd en opnieuw het dak bedekt inclusief het dak op de garage. Ziet er weer strak uit. Keurig vakwerk! Bedankt Theo!
R.H. Koelewijn
R.H. Koelewijn
2020-10-29
Na een slechte afwerking door een andere dakdekker hebben we TTW Montage in de arm genomen. Hij heeft een inspectie en reparatie op het huis toegepast. Daarna hebben we hem verzocht om het dak van de schuur/studio te vervangen. Pluspunten, punctueel, ging meteen aan het werk, goede samenwerking, nette afwerking, goede uitleg van de werkzaamheden, prijs/kwaliteit verhouding is goed. Minpunten, hebben we niet. Top.
Jitske De Jongh
Jitske De Jongh
2020-09-30
Theo heeft vandaag ons dak gedekt op de veranda. We zijn super blij met zijn werk en kunnen eindelijk droog onder onze veranda zitten! Fijne communicatie en goed werk afgeleverd!
Jolanda Heukshorst
Jolanda Heukshorst
2020-09-26
Vandaag het dak laten leggen met epdm. Hele goede vak mensen en gezellige mensen. Het dak ligt super mooi bij. Dus zeer tevreden. Dank je wel voor het goede werk
Laurens Deurhof
Laurens Deurhof
2020-07-15
Super geholpen door Theo en zijn mensen. Een vakman die nog echt trots op zijn werk is, en niet eerder weggaat voordat het perfect is! Een echte aanrader...
Ines Käding
Ines Käding
2020-06-14
Toller Service.....saubere und zuverlässige Arbeit.
Astrid Tinneveld
Astrid Tinneveld
2020-06-13
Geweldig ons dak gedekt met bitumen. Goede vakman, echt iemand om je dak toe te vertrouwen. Theo bedankt ?
Mike Kappert
Mike Kappert
2020-06-06
Bedankt voor de goede en snelle service!!

Bekijk hier alle beoordelingen