Skip to main content

Direct contact? Stuur een bericht via Whatsapp: 06 23731359

EPDM als dakbekking op een plat dak

EPDM dakbedekking is een synthetische rubber. Dit materiaal is de laatste jaren steeds verder in opkomst aan het komen. Er zijn ook voldoende redenen dat dit materiaal zo positief ontvangen wordt door mensen die een plat dak willen laten beleggen.

EPDM is duurzaam, het gaat namelijk wel 40 tot 50 jaar mee. Het materiaal is ook bijzonder milieuvriendelijk, na gebruik kan het 100% gerecycled worden.

EPDM dak repareren

Wilt u uw EPDM dak repareren, bijvoorbeeld vanwege lekkage, en wilt u dit graag uitbesteden? TTW Montage zorgt ervoor dat uw EPDM dakbedekking snel gerepareerd wordt. Na reparatie kan uw dak weer jaren mee.

Meer weten over de mogelijkheden EPDM dakbedekking?

Wilt u graag meer informatie over EPDM dakbedekking? Wij komen graag bij u langs om uw mogelijkheden te bespreken voor een passend advies of wij sturen u een prijsindicatie indien gewenst.

Resitrix EPDM dakbedekking plat dak

Een aantal voordelen van EPDM dakbedekking

Het grootste voordeel van EPDM is dat het bestendigd is tegen verschillende weersomstandigheden, hierdoor is de levensduur langer dan andere dakbedekking.

EPDM dakbedekking is naadloos. waardoor er weinig zwakke punten kunnen ontstaan.

Het staat bekend als een duurzame en milieuvriendelijke dakbedekking.

Kosten plaatsen EPDM dakbedekking plat dak

Benieuwd naar de kosten voor het plaatsen van EPDM dakbedekking voor een plat dak? Vul het onderstaande formulier in voor een gratis prijsindicatie.

  loes van der wolf
  loes van der wolf
  2024-04-19
  Goede service van TTW Montage. Wij dachten een kleine lekkage te hebben aan ons pas geplaatste dakje op de schuur. Eén appje en meteen werd daarop gereageerd en binnen paar dagen is alles opgelost.👍👍
  evelien kupers
  evelien kupers
  2024-04-10
  Deze zomer kunnen we gaan genieten van onze prachtige overkapping! Voor echt goed vakwerk ben je bij Theo aan het juiste adres. Goede prijs kwaliteit verhouding en een gezellige dag! Theo bedankt.
  hermen van ralen
  hermen van ralen
  2024-03-30
  Theo en collega's hebben ons garagedak vernieuwd, duidelijke afspraken, eerlijke prijs en goed vakwerk. Theo bedankt, was gezellig.
  Els Gerritzen
  Els Gerritzen
  2024-03-23
  Zeer tevreden, werkt netjes en snel
  Harry Sanders
  Harry Sanders
  2024-03-20
  Zeer net werk, goede vaklui!
  ria rikken
  ria rikken
  2024-01-27
  Vandaag op onze woning een nieuw dak laten maken, perfect uit gevoerd door theo en zijn mannen! Fijn bedrijf, komt afspraken na kortom zeer tevreden!
  Caspar Falke
  Caspar Falke
  2023-12-28
  Prima gerepareerd, heel tevreden.
  Rob Mateman
  Rob Mateman
  2023-12-14
  Door theo en zijn mensen fijn geholpen. Goed benaderbaar en snelle afhandeling! Goed en mooi werk. Volgende keer weer. Bedankt!
  Bram Doevelaar
  Bram Doevelaar
  2023-11-11
  Theo heeft een nieuw bitumen dak op onze garage gebrand. Dak ligt er weer strak bij!
  A Wisselink
  A Wisselink
  2023-11-04
  Goed en snel werk geleverd. Kwaliteit en vakmanschap.

  Bekijk hier alle beoordelingen