Skip to main content

Direct contact? Stuur een bericht via Whatsapp: 06 23731359

Lekkage plat dak met spoed repareren?

Last van een daklekkage aan uw plat dak? Dan is het noodzakelijk om direct actie te ondernemen. Als u te lang wacht met de reparatie van uw dak, dan neemt de kans op meer schade en kosten alleen maar toe.

TTW Montage komt bij u langs voor een noodreparatie

Heeft u last van lekkage door bijvoorbeeld onweer of hagel en moet uw platte dak met spoed gerepareerd worden? Om meer schade aan uw dak te voorkomen, zullen wij een noodreparatie uitvoeren.

Snel geholpen met de spoedreparatie service

Heeft u te maken met een lekkage aan uw plat dak? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Om zo snel mogelijk geholpen te worden, kunt u contact met opnemen door te bellen of door een bericht te sturen naar: 0623731359. Bent u woonachtig in de omgeving ‘s-Heerenberg, Doetinchem, Wehl, Varsseveld, Ulft, Didam of in een van de omliggende plaatsen, dan kunnen wij vrij vlot bij u aanwezig zijn.

 

Scheuren bitumen plat dak

Hoe herkent u een daklekkage aan uw plat dak?

Een daklekkage aan uw plat dak kan op twee verschillende manieren herkent worden:

 • U ziet vochtplekken en vormen van schimmel op uw muren en het plafond.
 • Er ontstaat wateroverlast.
 • Scheuren in het bitumen dakbedekking.

Benieuwd wat de kosten zijn voor het repareren van een lekkage aan uw platte dak? Vul het onderstaande formulier in.

  jochem eppink
  jochem eppink
  2020-12-06
  Nadat bleek dat ons platte dak niet goed was aangelegd hebben wij Theo gevraagd om het dak te repareren. Het is dak is vakkundig gerepareerd en ziet er weer perfect uit. Bedankt Theo voor de vakkundigheid, klantvriendelijkheid en goede service! Laat de regen maar komen.
  Toon Bod
  Toon Bod
  2020-12-05
  Theo in 1 woord "VAKMAN" hij weet waar hij over praat , of je nou goot / of plat dak wilt laten repareren of vernieuwen. Theo een man van geen woorden maar daden. PRIJS en Kwaliteit uitstekend ....Een echte aanrader dus ......
  trudy van beersum
  trudy van beersum
  2020-11-08
  Na 14 jaar zijn, op ons platte dak van de uitbouw, de isolatie platen omhoog gekomen. Via via zijn we bij Theo uitgekomen. Hij kwam meteen kijken en heeft volgens afspraak de boel keurig gerepareerd en opnieuw het dak bedekt inclusief het dak op de garage. Ziet er weer strak uit. Keurig vakwerk! Bedankt Theo!
  R.H. Koelewijn
  R.H. Koelewijn
  2020-10-29
  Na een slechte afwerking door een andere dakdekker hebben we TTW Montage in de arm genomen. Hij heeft een inspectie en reparatie op het huis toegepast. Daarna hebben we hem verzocht om het dak van de schuur/studio te vervangen. Pluspunten, punctueel, ging meteen aan het werk, goede samenwerking, nette afwerking, goede uitleg van de werkzaamheden, prijs/kwaliteit verhouding is goed. Minpunten, hebben we niet. Top.
  Jitske De Jongh
  Jitske De Jongh
  2020-09-30
  Theo heeft vandaag ons dak gedekt op de veranda. We zijn super blij met zijn werk en kunnen eindelijk droog onder onze veranda zitten! Fijne communicatie en goed werk afgeleverd!
  Jolanda Heukshorst
  Jolanda Heukshorst
  2020-09-26
  Vandaag het dak laten leggen met epdm. Hele goede vak mensen en gezellige mensen. Het dak ligt super mooi bij. Dus zeer tevreden. Dank je wel voor het goede werk
  Laurens Deurhof
  Laurens Deurhof
  2020-07-15
  Super geholpen door Theo en zijn mensen. Een vakman die nog echt trots op zijn werk is, en niet eerder weggaat voordat het perfect is! Een echte aanrader...
  Ines Käding
  Ines Käding
  2020-06-14
  Toller Service.....saubere und zuverlässige Arbeit.
  Astrid Tinneveld
  Astrid Tinneveld
  2020-06-13
  Geweldig ons dak gedekt met bitumen. Goede vakman, echt iemand om je dak toe te vertrouwen. Theo bedankt ?
  Mike Kappert
  Mike Kappert
  2020-06-06
  Bedankt voor de goede en snelle service!!

  Bekijk hier alle beoordelingen