Skip to main content

Direct contact? Stuur een bericht via Whatsapp: 06 23731359

Dakdekker in Ulft

Bent u woonachtig in de omgeving van Ulft en heeft u last van een lekkage aan uw platte dak? Dan is het zaak om direct actie te ondernemen. Doordat TTW Montage gevestigd is in ‘s-Heerenberg kunnen we snel bij u ter plaatse zijn voor een grondige inspectie of zelfs direct overgaan tot reparatie van uw dak.

Dakdekker in de omgeving van Ulft nodig?

Wanneer u een dakdekker nodig heeft in de omgeving Ulft, dan kunt u door te kiezen voor TTW Montage erop vertrouwen dat uw dak in goede handen is. Wij werken met EPDM, kunststof en EPDM. TTW Montage is kleinschalig en bestaat uit enkele ZZP dakdekkers, dit heeft voor u als een klant een aantal voordelen:

  • Lagere kosten
  • Persoonlijke aandacht
  • Directe communicatie

Voorkom hoge kosten door meer schade

Heeft u te maken met een lekkage aan uw plat dak? Wacht dan niet te lang met het repareren van uw dak, dit kan namelijk de kans op schade en kosten alleen maar laten toenemen. In geval van nood, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of bericht: 0623731359.

 

Dakdekker plat dak

Klantervaringen

loes van der wolf
loes van der wolf
2024-04-19
Goede service van TTW Montage. Wij dachten een kleine lekkage te hebben aan ons pas geplaatste dakje op de schuur. EĆ©n appje en meteen werd daarop gereageerd en binnen paar dagen is alles opgelost.šŸ‘šŸ‘
evelien kupers
evelien kupers
2024-04-10
Deze zomer kunnen we gaan genieten van onze prachtige overkapping! Voor echt goed vakwerk ben je bij Theo aan het juiste adres. Goede prijs kwaliteit verhouding en een gezellige dag! Theo bedankt.
hermen van ralen
hermen van ralen
2024-03-30
Theo en collega's hebben ons garagedak vernieuwd, duidelijke afspraken, eerlijke prijs en goed vakwerk. Theo bedankt, was gezellig.
Els Gerritzen
Els Gerritzen
2024-03-23
Zeer tevreden, werkt netjes en snel
Harry Sanders
Harry Sanders
2024-03-20
Zeer net werk, goede vaklui!
ria rikken
ria rikken
2024-01-27
Vandaag op onze woning een nieuw dak laten maken, perfect uit gevoerd door theo en zijn mannen! Fijn bedrijf, komt afspraken na kortom zeer tevreden!
Caspar Falke
Caspar Falke
2023-12-28
Prima gerepareerd, heel tevreden.
Rob Mateman
Rob Mateman
2023-12-14
Door theo en zijn mensen fijn geholpen. Goed benaderbaar en snelle afhandeling! Goed en mooi werk. Volgende keer weer. Bedankt!
Bram Doevelaar
Bram Doevelaar
2023-11-11
Theo heeft een nieuw bitumen dak op onze garage gebrand. Dak ligt er weer strak bij!
A Wisselink
A Wisselink
2023-11-04
Goed en snel werk geleverd. Kwaliteit en vakmanschap.

Bekijk hier alle klantervaringen

Contact

Heeft u het liefst direct contact? Bel dan naar 0623731359
Liever appen? Stuur een bericht via Whatsapp:

Whatsapp

Contactformulier